frn-fotografie » frn-fotografie | portret fotografie, videograaf, fotograaf baby / newborn, gezin / familie, zwangerschapsfotografie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Uitgeest. e.o. newborn video, trouwvideo, bedrijfsvideo, videografie

over mij

 

fotograaf heemskerk, frn-fotografie, fotoshoot, fotografie, beverwijk, castricum, familie fotografie, newborn, baby fotografie, zwangerschapsfotoshoot, zwangerschapsfotografie

 

Hoi! Mijn naam is Frances (’90), ik woon samen met mijn man, kinderen Noa (’17) & Ezra (’20), hond en konijn in het gezellige Heemskerk! Van jongs af aan was ik al enthousiast bezig met fotograferen en die passie heb ik mogen omzetten tot mijn eigen bedrijf.

September 2012 heb ik frn-fotografie mogen inschrijven bij de kamer van koophandel en werk ik naast mijn baan in de kinderopvang nu ook zelfstandig als fotografe, hoe leuk is dat! Het is mijn doel om mensen ongedwongen en zo spontaan mogelijk op de foto te krijgen, het liefst met mooi daglicht op een buitenlocatie. Kijk gerust rond op mijn website om zo een idee te krijgen van mijn fotowerk.

Mijn werkdagen zijn op overleg, de voorkeur gaat uit naar woensdag, vrijdag en zaterdag.

Ben je nieuwsgierig geworden naar prijzen, heb je een vraag, of wil je een fotoshoot boeken?
 Stuur mij een mailtje naar info@frn-fotografie.nl of vul het contactformulier in door te klikken op ‘contact’ rechtsboven in de menubalk.

____________________________________________________________________________________________________